Media Corner

01. January 2009

Ministarstvo za dijasporu uručilo Božićne paketiće deci bez roditelja

Državni sekretar u Ministarstvu za dijasporu Miodrag Jakšić i predsednik Srpskog instituta za javnu diplomatiju iz Brisela Zoran Milinković uručili su 5. janura 2009. godine, Božićne paketiće deci bez roditelja, štićenicima Doma za nezbrinutu decu «Moša Pijade» u Beogradu. Source: Vlada Republike Srbije

Državni sekretar Miodrag Jakšić je dečacima i devojčicama poželeo srećnu novu 2009. godinu sa željom da budu primerni učenici i da se tokom godine što više druže, smeju i zabavljaju, kako bi iz sadržajnog detinjstva, kroz neraskidiva drugarstva, izrasli u čestite i poštene ljude.   
 
Darodavac paketa, Zoran Milinković, je obećao deci još susreta tokom godine i pomoć ovom domu u realizaciji svojih planiranih aktivnosti, kroz razne vidove saradnje u narednim godinama.

63 mališana ove ustanove, koji su dobili slatke poklon paketiće zahvalili su se na darovima uz prigodan program koji su pripremili, a upravnik doma «Moša Pijade», gospođa Milanka Karabdija, pohvalila je ovaj gest Ministarstva za dijasporu i Srpskog instituta za javnu diplomatiju iz Brisela, sa nadom da će se i druge javne institucije, kao i pojedinci, priključiti sličnim akcijama u narednom periodu.


New Europe

eKapija

Stema Guide

UBS