Media Corner

05. January 2009

Ministarstvo za Dijasporu urucilo paketice za decu bez roditelja

Државни секретар у Министарству за дијаспору Миодраг Јакшић и председник Српског института за јавну дипломатију из Брисела Зоран Милинковић уручили су данас 5. јанура 2009. године, Божићне пакетиће деци без родитеља, штићеницима Дома за незбринуту децу «Моша Пијаде» у Београду. Source:Srpskatelevizija.com

Државни секретар Миодраг Јакшић је дечацима и девојчицама пожелео срећну нову 2009. годину са жељом да буду примерни ученици и да се током године што више друже, смеју и забављају, како би из садржајног детињства, кроз нераскидива другарства, израсли у честите и поштене људе.   

 

Дародавац пакета, Зоран Милинковић, је обећао деци још сусрета током године и помоћ овом дому у реализацији својих планираних активности, кроз разне видове сарадње у наредним годинама. 

63 малишана ове установе, који су добили слатке поклон пакетиће захвалили су се на даровима уз пригодан програм који су припремили, а управник дома «Моша Пијаде», госпођа Миланка Карабдија, похвалила је овај гест Министарства за дијаспору и Српског института за јавну дипломатију из Брисела, са надом да ће се и друге јавне институције, као и појединци, прикључити сличним акцијама у наредном периоду.  
 


New Europe

eKapija

Stema Guide

UBS